Magyar tulajdonú társaságok könyvelése

 

Ha szívesen dolgozna olyan könyvelővel, aki lendületes, Önnel együtt gondolkodik, felhívja a figyelmét kötelezettségeire és lehetőségeire egyaránt, és lefordítja a jogszabályokat, hogy azokat jogszerűen alkalmazni tudja, kérjen tőlünk ajánlatot!

Könyvelési szolgáltatásunk

  • Bizonylat rögzítés / rögzítés ellenőrzése
  • Pénzügyes kolléga támogatása – a kiállított számlák ellenőrzése, tartalmi és formai követelmények alapján
  • Pénztár és bank könyvelése – analitikák egyeztetése
  • Bevallási kötelezettségek teljesítése
  • Éves és évközi beszámolók, mérlegek készítése
  • Riportok készítése cash-flow és számviteli szemlélettel egyaránt
  • Adatszolgáltatás banki hiteligénylés/pályázat esetén
  • Könyvvizsgálati előkészítés, együttműködés az audittal

Több mint tíz éve dolgozunk a magyar kkv-szektorban, elsődlegesen számviteli területen. Az évek alatt folyamatosan dolgoztunk olyan folyamatok kialakításán, melyekkel a különböző tevékenységek működését kontrollálni tudjuk. Kolllégáink kisebb teamekben dolgoznak. A könyvelési feladatokat teljes körűen fedjük le a bizonylatok könyvelésétől a riportok elkészítéséig.

A teamek több szektor specialitását ismerik, ezáltal egyéni szolgáltatási struktúrát biztosítanak Ügyfeleink számára. A csapat tagjai figyelik az Ügyfél üzletmenetét, számlázási sajátosságait, tevékenységét és annak változásait. A csapatok hétről-hétre tervezett munkamenet alapján dolgoznak, tehát Ügyfeleink kéréseit priorizáltan, határidőre vállalják.

Könyvelési szolgáltatásunkat Megbízóink igényeihez alakítjuk, csomagunk így társaságra szabott. Több könyvelőprogrammal, illetve vállalatirányítási rendszerrel dolgozunk, így akár az Ön által választott szoftvert is integrálni tudjuk néhány hét alatt. A magyar kkv-szektro egyre speciálisabb készlet- és projektkezelő szoftvereket használ, ezek számviteli modulját bátran használhatja, nem szükséges új programot választani.

(Szoftverek, melyeket már használunk: Navision, sERPa, Octopus, Kulcs-Soft, RLB-60, SUP, Theta, Maconomy)

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

5 + 5 =