Munkaügy

Amennyiben szeretné biztonságban tudni munkaügyét, és mindezt olyan szakértőre bízná, aki nem csupán a jogszabályok értelmezésében, de optimális alkalmazásában is segítségére van, és felelősséget is vállal a folyamatokért, kérjen tőlünk ajánlatot!

Munkaügyi szolgáltatásunk

  • Munkarend kialakítása
  • Munkaügyi dokumentációk elkészítése
  • Tanácsadás speciális foglalkoztatási kérdésekben
  • Felmondással kapcsolatos tanácsadás
  • Versenytilalmi megállapodások kezelése
  • Cafeteria tanácsadás

Az elmúlt évek tapasztalatai megerősítettek bennünket abban, hogy a foglalkoztatás bizony számos munkaügyi kérdést vet fel. Ezeket egy bizonyos pontig a vezetők legjobb tudásuk szerint igyekeznek megoldani, azonban amint a társaság növekedni kezd, egyre több munkavállalót foglalkoztat, egyre több munkakör, és többműszakos munkarend kerül bevezetésre, elengedhetetlen szakember segítségének bevonása. Hiszen, hogy ne menjünk messzire, ekkor már a munkaügyi dokumentációk is differenciáltak, ugyanis nincs két egyforma munkaszerződés, két egyforma munkaköri leírás. Ezeket minden esetben a valóságnak megfelelően, az egyediségek figyelembe vételével szükséges kialakítani, megelőzve ezzel egy későbbiekben felmerülő esetleges jogi vitát, ellenőrzést, vagy kiszabott bírságot. Ezek biztosítására továbbá javasolt időközönként felülvizsgálni a meglévő szerződéseket, melyben természetesen munkajogász is segítségünkre lehet, azonban ha már a bérek, illetve munkavállalók átstrukturálása is szóba kerül, a biztos megoldást munkaügyi tanácsadó jelenti.

Büszkék vagyunk arra, hogy napi munkánk során egyre gyakrabban fordulnak hozzánk különböző jellegű, munkaügyet érintő kérdésekkel, ugyanis a társaságok legfőbb célja hosszú távon a költségek optimalizálása, a szabályos foglalkoztatás kialakítása.

Számunkra kulcsfontosságú, hogy azonnali megoldást nyújtsunk a felmerülő kérdésekre, így kollégáink ágazat-specifikus szaktudása elengedhetetlen. Hiszen a foglalkoztatás átfogóbb ismeretet kíván annál, semmint általános sémák szerint kerüljön kialakításra.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

2 + 8 =